Bode (PNL): Atacurilor în cascadă care vor să ne destabilizeze trebuie să le răspundem prin unitate

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a afirmat, duminică, la Consiliul Naţional, că Nicolae Ciucă va învinge în lupta pentru Preşedinţia României şi va duce PNL la guvernare, menţionând că „atacurilor în cascadă care vor să destabilizeze” partidul liberalii trebuie să le răspundă prin unitate.

„Partidul Naţional Liberal este un partid puternic, care are forţa politică necesară să-l susţină pe Nicolae Ciucă pentru câştigarea Preşedinţiei României. Următoarele luni vor fi dure, scorul bun de la locale trebuie apărat şi la prezidenţiale, şi la parlamentare. Unitatea este cea care ne va aduce victoria. Atacurilor în cascadă care vor să ne destabilizeze trebuie să le răspundem arătându-ne unitatea”, a spus Bode.

El a subliniat că votul se câştigă cu proiecte, cu fapte, cu realizări, iar adversarii PNL „nu contează la acest capitol”.

„Ei vin cu promisiuni, cu minciuni, cu o imagine falsă şi multă gargară. Nu avem pretenţia că suntem perfecţi, dar ne-am asumat guvernarea în cele mai dificile contexte şi avem decenţa să o ducem la bun sfârşit cu capul sus. Avem pentru ce ne batem şi avem onoare. Partidul Naţional Liberal este partidul care nu a fugit de responsabilitate şi niciodată nu şi-a abandonat misiunea. Aceştia suntem noi şi suntem încrezători în forţa noastră”, a adăugat Lucian Bode.

Potrivit lui Bode, PNL „merge în bătălia pentru următorii 10 ani cu un om care a dovedit că ţine cu ţara, iar jurământul lui a fost faţă de ţară şi-l va respecta întreaga lui viaţă”.

„Este omul responsabil, curajos, care nu se teme de confruntări, de bătălii politice, nici pe extremişti, nici de stânga populistă. El va învinge în această luptă şi va duce Partidul Naţional Liberal la guvernare. Forţa echipei, unitatea şi disciplina, subliniez disciplina, sunt coordonatele care ne pot aduce victoria în bătăliile politice ce vor urma. Rezultatul pe care Partidul Naţional Liberal l-a obţinut în iunie a fost pentru adversarii noştri o surpriză, pentru noi nu a fost nicio surpriză, pentru că noi nu stăm toată ziua cu ochii pe sondaje, noi ne facem treaba în comunităţile pe care le administrăm. (…) Am obţinut o treime din voturile românilor acum câteva luni. Cu aceste voturi, mobilizându-i pe românii care ne-au acordat încrederea să voteze pentru Nicolae Ciucă, vom avea drumul deschis către Preşedinţia României”, a mai spus Bode.

El a evidenţiat că Nicolae Ciucă este singurul care îl poate învinge pe candidatul stângii.

„În turul doi, candidatul PSD are de dus o bătălie cu fostul preşedinte PSD acum independent şi cu fostul lor copil de mingi pe stadioane acum extremist pe spaţiul stângii. Aşadar, e o aglomeraţie mare. E prima dată în istorie când pe electoratul lor se bat mai mulţi pesedişti, unul mai roşu ca celălalt. Pe spaţiul de dreapta e doar Nicolae Ciucă şi cam atât. Mai e o doamnă nou venită, dar ea nu ştie încă în ce barcă se află: dacă e de dreapta, dacă să câştige votul progresiştilor sau voturile suveraniştilor. De fapt, toţi trei fac jocurile PSD şi lumea trebuie să ştie că ei sunt în luptă pentru candidatul social-democraţilor, care, dacă ajunge în turul doi, trebuie să aibă un contra candidat comod. Acel adversar comod nu este Nicolae Ciucă, pentru că Nicolae Ciucă este singurul care îl poate învinge pe candidatul stângii”, a arătat Lucian Bode.

El a susţinut că adversarii PNL sunt „foarte agitaţi”, iar acest lucru denotă „disperare”.

„La PSD se fac planuri pentru preluarea preşedinţiei partidului, pentru că ştiu că Preşedinţia României nu o vor câştiga niciodată. La USR există aceeaşi logică”, a mai spus Bode.

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit, duminică, pentru a valida candidatura liderului liberal Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale. AGERPRES/(A – autor: Alina Novăceanu, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: www.agerpres.ro

Nicuşor Dan, la Consiliul Naţional al PNL: M-au invitat, am venit

RAPORT: Jumătate dintre start-up-urile din Israel şi-au anulat investiţiile din cauza războiului