VIDEO Mario de Mezzo le povestește liberalilor cum a câștigat ‘în cel mai corupt fief PSD’: ‘Lupta trebuie să fie pe viață și pe moarte’

<div class=""

– „Pentru prima oara de la Al Doilea Razboi Mondial, Slatina are administratie liberala in cel mai corupt fief PSD, acela al lui Paul Stanescu”

– „A trebuit sa-i convingem pe oameni ca la Slatina PNL nu mai face blat cu PSD-ul, lucru cu care erau obisnuiti de ani de zile. Una dintre intrebarile pe care le-am primit cel mai des este ‘Cum sa te credem ca te lupti cu PSD cand la guvernare sunteti impreuna?’. Va spun ca oamenii au inteles la Slatina nevoia de stabilitate guvernamentala si lupta noastra contra coruptiei cu PSD”.

– „Al doilea ingredient: lupta trebuie sa fie pe viata si pe moarte si credeti-ma va rog ca nu sunt vorbe goale. Va dau exemple reale din ce-am trait noi la Slatina. Unuia dintre colegi i-au spus ca-i vor inchide cea mai performanta clinica de recuperare medicala din judet, altuia i-au spus ca-i vor demola casa, iar altuia i-au spus asa, citez: ‘Pe 7 iunie voi fi cu buldozerul in fata maghernitei tale si o voi demola’, este vorba despre cafeneaua din care el si familia lui isi castiga traiul. Curajul nu inseamna absenta fricii, curajul inseamna abilitatea de actiona atunci cand iti este frica. Si toti colegii din echipa mea au canalizat emotiile si sentimentele in aceasta lupta viscerala de care nu ne-a fost teama la Slatina si nu trebuie sa ne fie teama nici la nivel national”.

– „Intr-o lume normala Marcel Ciolacu n-ar avea ce sa caute sa fie candidat PSD la prezidentiale. Lupta noastra nu este cu Marcel Ciolacu, este cu caracatita din spatele lui care-si doreste acest vis neimplinit de la Ion Iliescu încoace, presedintia Romaniei. Pentru ca, citez din clasici, ‘Daca nu ai justitia, degeaba ai puterea’”.

Mircea Geoană: În România nu s-au făcut reforme, pentru că nimeni nu i-a tras pe guvernanți la răspundere

Video Superstarul Saul Canelo Alvarez l-a învins pe Edgar Berlanga într-o luptă în care suspansul a rămas în vestiar