VIDEO Mesajul șefului CJ Botoșani pentru liberali: Astăzi matematica, așa cum o vedem noi, nu ne dă câștigători. Matematica în politică poate fi bătută

<div class=""

 

„Astăzi matematica, așa cum o vedem noi , nu ne dă câștigători. Matematica în politică poate fi bătută doar de emoție, iar emoția înseamnă comunicare.

Mulți nu sunteți de acord cu mine și mulți dintre dvs nu cred cu desăvârșire că războiul poate fi câștigat doar dacă noi credem că avem această forță de schimbare. Dacă nu vom reuși să câștigăm aceste alegeri, să avem o amprentă liberală ala nivel de guvernare și un președinte liberal în persoana domnului Ciucă vom fi blestemați 4 ani și poate mai mult”, a declarat Iftime.

Liberalul a preciat că a câștigat alegerile locale din iunie pentru că oamenii sunt sătui de politică și „au nevoie de mesajul lor, de ceea văd om”.

„Trbuie să-l facem cunoscut pe Nicolae Ciucă. Niciun candidat de azi nu se poate compara cu domnul Ciucă. Și nu vorbim de pregătiri de școală de minciuni. E adevărat că liderii livrează entuziasm și speranță – foarte multe adunate în tot felul de neadevăruri. Când livrezi pragmatism și seriozitate, muncă trebuie să o împachetăm bine, altfel lumea nu ne urmează”, a mai spus Iftime.

Avertizare MAE – În Austria, este în vigoare o alertă cod roşu de vreme nefavorabilă

Consiliului Naţional al PNL/ Turcan: Întărirea identităţii naţionale şi a profilului european – obiectiv strategic pentru liberali