Nicuşor Dan: Eu sper ca partidele de dreapta, plus UDMR, să poată să formeze o majoritate / Faptul că partidele mai mici nu au reuşit să fie prinse în nişte alianţe este un eşec al dreptei, până în momentul ăsta

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat duminică, despre rezultatul alegerilor parlamentare, că speră ca partidele de dreapta, plus UDMR, să poată să formeze o majoritate. El a precizat că faptul că partidele mai mici nu au reuşit să fie prinse în nişte alianţe este un eşec al dreptei, până în momentul ăsta şi nici declaraţiile PNL şi USR ”nu au fost cele mai fericite, din nicio parte, în perioada de precampanie”.

”Eu sper ca partidele de dreapta, plus UDMR, să poată să formeze o majoritate”, a declarat primarul Capitalei la Digi24.

Despre relaţia dintre PNL şi USR, primarul a precizat că ”nu au fost declaraţiile cele mai fericite din nicio parte în această perioadă de precampanie”.

”De asemenea, faptul că partidele mai mici nu au reuşit să fie prinse în nişte alianţe, la fel, cred că este un eşec al dreptei până în momentul ăsta, pentru că ar fi putut aduce nişte voturi în plus”, a explicat Nicuşor Dan.

Bilanțul inundațiilor: crește numărul morților / Autoritățile continuă căutările persoanelor dispărute

Alba: Şantierul unui pod peste Mureş, finanţat prin PNDL, năpădit de buruieni la cinci ani de la licitaţia pentru atribuirea contractului. Localnicii din zonă ocolesc mai mulţi kilometri pentru a ajunge la Cugir sau Alba Iulia