Tentativa de asasinat asupra lui Trump: directorul Secret Service merge de urgență la Florida / Anunțul Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis

<div class=""

Oficialul a refuzat să comenteze itinerariul lui Rowe.

Rowe ocupă funcția de conducere la Secret Service de când Kimberly Cheatle a demisionat în iulie, pe fondul examinării deficiențelor de securitate legate de tentativa de asasinat împotriva lui Trump în Butler, Pennsylvania.

Rowe a vizitat, de asemenea, locul împușcăturii de la Butler și a depus mărturie la Capitol Hill și a informat membrii Congresului cu privire la ancheta referitoare la acea împușcătură. Lui Rowe i s-a cerut să informeze parlamentarii și cu privire la incidentul din Florida.

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a anunțat că statul va desfășura „propria anchetă privind tentativa de asasinat” a fostului președinte Donald Trump, fostul său adversar în alegerile primare ale Partidului Republican, în West Palm Beach, scrie CNN.

„Oamenii merită să afle adevărul despre presupusul asasin și cum a reușit acesta să se apropie la mai puțin de 500 de metri de fostul președinte și actualul candidat al Partidului Republican”, a scris DeSantis pe X.

Secret Service a intervenit în urma unor împușcături în apropierea lui Donald Trump, în timp ce acesta părăsea clubul său de golf din West Palm Beach, Florida, potrivit unor surse din cadrul forțelor de ordine, citate de New York Post.

Premiile Emmy 2024 – „Shōgun” a doborât recordul cu 18 victorii într-un singur sezon. Jodie Foster a câştigat primul trofeu de televiziune iar surpriza serii a fost „Hacks”, cel mai bun serial de comedie. Lista câştigătorilor/ VIDEO

Premierul britanic, Keir Starmer, se ține de cuvânt: anunță înființarea unui comandament de elită, însărcinat cu securitatea frontierelor