Guvernul se reuneşte luni în şedinţă la ora 15,00

Guvernul se va reuni în şedinţă, luni, la ora 15,00, la Palatul Victoria.

Premierul Marcel Ciolacu şi-a anulat participarea la redeschiderea Fabricii de cărămidă Wienerberger din satul buzoian Sătuc din comuna Berca programată pentru luni şi a convocat o şedinţă extraordinară de Guvern.

În cursul dimineţii, Ciolacu a anunţat că Guvernul s-ar putea reuni într-o şedinţă pentru a aproba măsuri de sprijin suplimentare pentru sinistraţii din zonele afectate de inundaţii.

„Am discutat cu vicepremierul înainte de a avea întâlnirea cu ambasadorii ţărilor membre ale UE pentru a veni rapid cu anumite ajutoare care exced Rezervelor Statului, este posibil să facem astăzi şedinţă de Guvern”, a precizat Marcel Ciolacu.

Prim-ministrul a menţionat că urmează să fie aprobate măsuri de natură financiară. AGERPRES/(AS – autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: www.agerpres.ro

Discursul actorului Jeremy Allen White, starul din „The Bear”, cenzurat de ABC la gala premiilor Emmy – VIDEO

Guvernul României şi cel al Statelor Unite ale Americii au semnat documentul oficial pentru stabilirea Parteneriatului cadru pentru protecţia copilului, prevăzut a se desfăşura pe o perioadă de 5 ani