O criză majoră și demisii în lanț! Un întreg departament și-a anunțat plecarea după un conflict intern cu conducerea

<div class=""

„Toți cei 25 de membri ai echipei Annapurna Interactive au demisionat în mod colectiv”, au declarat pentru Bloomberg fostul președinte Nathan Gary și colaboratori. „Aceasta a fost una dintre cele mai grele decizii pe care a trebuit să le luăm vreodată și nu am luat această acțiune cu ușurință”.

Un purtător de cuvânt al Annapurna a declarat pentru Bloomberg că jocurile și proiectele existente vor rămâne în cadrul companiei. Annapurna nu a răspuns imediat la o cerere de comentarii din partea The Verge.

Reorganizarea Annapurna Interactive și plecarea conducerii

Săptămâna trecută, The Hollywood Reporter a declarat că Gary și codirectorii Annapurna Interactive, Deborah Mars și Nathan Vella, vor pleca. THR a raportat, de asemenea, că Annapurna intenționează să „integreze operațiunile sale interne de jocuri cu restul diviziilor Annapurna, care includ film, televiziune și teatru”. Hector Sanchez, care a condus recent divizia de jocuri Unreal Engine de la Epic Games și este cofondator al Annapurna Interactive, a anunțat luna trecută că va fi președinte al diviziei interactive și new media la Annapurna.

Annapurna Pictures, divizia de film a companiei, a câștigat nenumărate premii pentru o varietate de filme, printre care Her, American Hustle și Zero Dark Thirty, iar compania nu a făcut decât să își extindă ambițiile în paralel cu seria sa de publicații de jocuri video.

În 2020, Annapurna a anunțat că va începe să dezvolte și propriile jocuri; în 2022 a lansat o divizie internă de animație, care a anunțat în curând un film bazat pe Stray. Annapurna Pictures a produs excelentul film de animație Nimona pentru Netflix și chiar luna trecută a încheiat un parteneriat cu Remedy Entertainment pentru a începe să exploreze adaptări cinematografice și TV ale Control și Alan Wake.

În acest an, Annapurna Interactive a publicat Lorelei and the Laser Eyes și Open Roads; printre jocurile viitoare se numără Blade Runner 2033 dezvoltat de ea însăși: Labyrinth, precum și Ghost Bike și Wanderstop.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lege unică în lume a intrat în vigoare: judecătorii vor fi aleși prin ‘vot popular’

Rapid București – U Cluj: Cel mai vechi derby din istoria fotbalului românesc