VIDEO Ludovic Orban va candida la prezidențiale susținut de PMP și Forța Dreptei / Negocieri cu PAD și țărăniștii

<div class=""

Cele două partide se mai află în discuții cu Partidul Alternativa Dreaptă (PAD) și cu Partidul Naţional Ţărănesc Maniu Mihalache (PNŢMM), a declarat președintele PMP, Eugen Tomac, luni, într-o declarație de presă la Parlament, în prezența reprezentanților celor patru formațiuni.

El a precizat că „toate forțele oneste de dreapta” sunt așteptate să se alăture alianței politice și că PNL nu se poate numi partid de dreapta din moment ce refuză să se disocieze de PSD.

Membrii PMP vor candida pe listele Forța Dreptei la parlamentare, a explicat Tomac.

De asemenea, partidele din noua alianță îl vor susține la prezidențiale pe Ludovic Orban. „Am luat decizia de a candida pentru că o consider o obligație morala pe care o am față de cetățenii români”, a afirmat Orban, prezent la eveniment.

Conform lui Orban, PNL nu a avut nicio clipă intenția reală de a coagula forțele de dreapta și i-a acuzat pe liberali că se află la guvernare și girează un premier socialist.

Şedinţa extraordinară de Guvern, la ora 15.00, pentru adoptarea măsurilor de ajutor pentru persoanele afectate de inundaţiile din Galaţi şi Vaslui / Premierul nu va mai merge în zonele inundate

Arabii dau o lovitură de proporții: Cumpără, inclusiv cu bani cash, o parte a unei mari companii americane