Ilie Năstase nu primește bani la recalcularea pensiei: Înseamnă că atât merit!

<div class=""

„1.435 de lei este pensia mea de ani buni. Nu am primit nimic în plus, niciun măcar leu. Nu am primit nici măcar vreo hârtie oficială legată de vreo posibilă schimbare a pensiei”, a declarat Ilie Năstase pentru SportpeSurse.

„Citesc prin presă că am pensie de general, dar asta e o mare gogoriță. Am ieșit cu gradul de locotenent-colonel la pensie și am lunar în cont suma de 1.435 de lei. Nici mai mult, nici mai puțin! Am optat să primesc pensia pe card, așa că nu am nicio treabă cu poștașul pe partea asta. E adevărat că am gradul de general, pe care l-am primit, repet a mia oară, la modul de distincție extraordinară. La superlativ, iar gradul nu a fost și nu este nici azi urmat de plata vreunor drepturi financiare”, a mai precizat fostul mare jucător de tenis.

Charlotte Năstase, fiica tenismenului Ilie Năstase, a postat un mesaj emoționant pentru Ioana Năstase, soția tatălui său, pe rețelele de socializare. Asta după ce Ilie Năstase a acuzat că Ioana Năstase i-ar fi fost infidelă pe litoral. Charlotte spune că tatăl său se poartă urât cu mare parte din prezențele feminine din viața sa.

„Frumoasă atât pe interior, cât și pe exterior. Tatăl meu mi-a spus atât de multe minciuni despre tine. Îmi pare rău că l-am crezut. Sper să te întâlnesc curând, Ioana Năstase. Am fost țapul ispășitor și preșul lui Ilie Năstase dintotdeauna, încă de când a vărsat vin pe mine în clasa întâi, când aveam doar 4 ani, și m-a învinuit pe mine. Ești incredibilă și nu-l lăsa să te doboare”, este mesajul publicat de fiica lui Ilie Năstase, pe internet.

La rândul ei, Ioana Năstase i-a răspuns într-un mod similar lui Charlotte: „Ce frumos! Îți mulțumesc din suflet și trebuie să recunosc ca m-ai făcut să plâng”.

Dialogul a continuat cu un alt mesaj de la Charlotte, menționând că ar face orice pentru familia ei: „Dragă, nu, sper că lacrimi de bucurie. Te rog, chiar cred că ești un suflet atât de curat și o inimă curată. Voi face orice pentru voi, sunteți familia mea pentru totdeauna”.

 

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

Bashar al-Assad l-a primit la Damasc pe secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei

Rugby Europe Super Cup: Schimbări în lotul Lupilor României pentru meciul cu Delta