Gheorghe Falcă, despre prezenţa lui Nicole Ciucă la inundaţii: Dacă e un foc de armă, noi fugim, un militar se duce şi ne apără. E spiritul dânsului să fie prezent / Vom vedea cum vor aprecia oamenii prezenţa omului doi din stat, acolo

Europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă a declarat, luni, despre prezenţa preşedintelui Senatului, Nicole Ciucă, la inundaţii că dacă e un foc de armă, noi fugim, dar un militar se duce şi ne apără şi e spiritul dânsului să fie prezent. Vom vedea cum vor aprecia oamenii prezenţa omului doi din stat, acolo, a mai comentat Falcă.

”Cred că în momentele grele pentru locuitorii din Galaţi şi Vaslui, politicienii trebuie să fie mai rezervaţi. Faptul că s-a dus omul doi în stat, acolo, bravo lui. Vom vedea cum vor aprecia oamenii, ce se întâmplă prin prezenţa omului doi din stat acolo”, a spus Gheorghe Falcă în emisiunea România Politică de la Prima News. El a precizat că ”domnul Ciucă nu este un om politic tipic”.

”Dânsul are numai cinci ani de când este în politică, el vine dintr-o meserie unde, atunci când este greu, tu trebuie să fii în linia întâi. Dar dacă e un foc de armă, noi fugim. un militar se duce şi ne apără. E normal, e spiritul dânsului să fie prezent”, a mai afirmat falcă, precizând că liderul PNL a fost la Galaţi, a venit şi la Consiliul Naţional şi apoi a revenit în zona inundaţiilor.

”Toată noaptea a fost lângă oameni, a lucrat cu instituţii, pentru că în momentele grele, liderii trebuie să fie prezenţi lângă oameni”, a spus Falcă.

Iaşi: USR şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile parlamentare

Gheorghe Falcă: Cred că este normal pentru Nicuşor Dan să aibă o relaţie corectă cu partidele de dreapta, pentru că doreşte să îşi realizeze atât o majoritate în CGMB şi o relaţie bună cu viitorul preşedinte şi cu viitorul Guvern