ISU Harghita trimite 52 de salvatori în localitatea gălăţeană Fârţâneşti

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita a trimis, în noaptea de luni spre marţi, un contingent de 52 de salvatori, care se vor alătura acţiunilor de sprijin desfăşurate în zonele afectate de inundaţii din judeţul Galaţi.

„Pe lângă efectivele de pompieri militari harghiteni aflate în judeţul Vaslui, noaptea trecută, alţi 52 de salvatori din cadrul ISU Harghita s-au deplasat în judeţul Galaţi, în sprijinul populaţiei afectate de inundaţii. Această mobilizare face parte din efortul comun al structurilor de intervenţie din toată ţara, care acţionează coordonat pentru salvarea vieţii semenilor, pentru minimalizarea pagubelor şi pentru asigurarea sprijinului necesar comunităţilor afectate de inundaţii”, a transmis Biroul de Presă al ISU Harghita.

Pompierii harghiteni vor acţiona în localitatea localitatea Fârţâneşti.

ISU Harghita a trimis şi în cursul zilei de sâmbătă pompieri şi tehnică de intervenţie în judeţele Vaslui şi Galaţi, dar duminică dimineaţă forţele şi mijloacele dislocate în judeţul Galaţi s-au întors la bază, fiind suplimentate cele pentru judeţul Vaslui. AGERPRES/(AS – autor: Gina Ştefan, editor: Irina Poenaru, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

Dispar clasicele sobe pe lemne: România și-a luat angajamentul în fața UE. Ce soluții alternative vor exista

JO 2024: Gimnastică artistică – Americanca Jordan Chiles a făcut apel la Tribunalul Suprem Elveţian