Ioan Ovidiu Sabău, desemnat pentru a treia oară antrenorul etapei în actuala ediție a Superligii

<div class=""

Iată echipa ideală a etapei a noua, prezentată de LPF:

Portar:

Adnan Golubovic (Dinamo) – Trei intervenţii mari prin care a păstrat neatinsă plasa porţii roş-albilor.

Fundași:

Radu Boboc (Universitatea Cluj) – O nouă evoluţie consistentă în banda dreaptă pentru jucătorul „Şepcilor roşii”. Se dovedeşte a fi un transfer reuşit.

Jonathan Cissé (Oţelul Galați) – Stâlpul celei mai bune defensive din campionat a fost la înălţime şi la Buzău, de unde gălăţenii s-au întors fără gol încasat.

Denis Ciobotariu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – A arătat şi în acest meci maturitate în joc. Este unul dintre cei mai în formă fundaşi centrali din campionat.

Alexandru Chipciu (Universitatea Cluj) – Un exemplu de profesionalism! Căpitanul liderului a făcut excelent ambele faze de joc.

Mijlocași:

Alexandru Băluţă (FCSB) – A marcat a doua etapă la rând, acest gol fiind unul foarte important, asta deoarece i-a readus în joc pe roş-albaştri.

Mihai Bordeianu (Poli Iaşi) – A depus un efort consistent şi a controlat centrul terenului. Prinde pentru a treia oară „Echipa etapei”.

Cătălin Cîrjan (Dinamo) – Tânărul jucător dinamovist şi-a trecut pentru a treia oară numele pe tabelă, golul său fiind decisiv.

Atacanți:

Dimitri Oberlin (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Introdus la pauză, a scos penalty-ul transformat de Alimi, apoi a marcat primul său gol în SuperLigă.

Louis Munteanu (CFR 1907 Cluj) – Şi-a pus în valoare calităţile tehnice deosebite şi a reuşit o dublă, a două din ediţia curentă.

Denis Alibec (Farul Constanța) – A fost principalul pericol pentru poarta adversă. A înscris primul gol de la revenirea în tricoul dobrogenilor.

Antrenorul etapei:

Ioan Ovidiu Sabău (Universitatea Cluj) – Antrenorul etapei pentru a treia oară în campionatul curent! Echipa sa a predat o nouă lecţie de fotbal şi s-a distanţat în clasament.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Francezul care a recrutat zeci de bărbați să-i abuzeze soția și-a recunoscut faptele: Sunt un violator ca și ceilalți din această cameră

Gest de solidaritate. Șeful CJ Suceava, Gheorghe Flutur, deschide larg pușculița – câți bani vor primi Galați și Vaslui, județele afectate de inundații