Purtătorul de cuvânt al PSD izbucnește: Criticile aduse de PNL după numirea la CE arată micime patologică de caracter

<div class=""

”Festivalul ipocriziei. Avem oameni galbeni care văd negru când văd roşu…Să minimalizezi succesul nominalizării de la Comisia Europeană, poziţie care gestionează peste 250 miliarde EUR din bugetul UE, să duci in derizoriu primirea funcţiei de Vicepreşedinte al CE doar că nu e de la tine, arată micime patologică de caracter”, a scris purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu într-o postare pe Facebook.

”Care este poziţia vis-a-vis de acuzaţia de plagiat, acoperită cu batista subţire a unor proceduri legale? Care este suma donată către cauze nobile din vânzarea gratuită a cărţii autorului in rezervă? De ce nu a coborât din înaltul pensiei de excepţie şi nu a legiferat in favoarea militarilor când era prim-ministru fără să aştepte campania electorală? De ce, din postura de stâlp al coaliţiei cu PSD, a făcut stânga împrejur (sau dreapta pe stil nou) şi susţine acum că invers e mai bine?Mulţumesc anticipat pentru răspunsuri!”, scrie Romaşcanu.

Reacţia reprezentantului PSD vine după ce europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a declarat că portofoliul obţinut de prim-ministrul Ciolacu este gol de conţinut, are zero competenţe concrete şi este opusul a ceea ce a promis, fiind un portofoliu cu titlu pompos, dar care nu are o componentă economică.

”Nu este o victorie, ci este un eşec”, precizează Mureşan.

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că România a obţinut, prin Roxana Mînzatu, poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi unul dintre cele mai importante portofolii – Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie.

 

 

Rodri (Manchester City): Programul meciurilor este prea încărcat. Jucătorii sunt aproape de grevă

Nicolae Ciucă, intervenție în cadrul BPN (surse): Ce am văzut ieri la Costache Negri nu poate fi descris