Giurgiu: Tânăr cercetat după ce a încercat să vândă online un revolver

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Giurgiu, este cercetat de către poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) pentru infracţiunea de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor după ce ar fi încercat să comercializeze un pistol de tip revolver, armă neletală.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat, astăzi, o acţiune în municipiul Giurgiu, în urma căreia a fost identificat un pistol, tip revolver, calibru 4,5 milimetri, care se afla în posesia unui tânăr, de 25 de ani, din aceeaşi localitate. Tânărul în cauză ar fi încercat să comercializeze arma neletală, pe un site de comerţ”, se arată într-un comunicat de presă, transmis marţi de IPJ Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că acesta nu este deţinător legal de arme şi muniţii, iar arma în cauză nu figurează ca fiind deţinută legal de vreo persoană.

Arma a fost indisponibilizată şi ridicată, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor. AGERPRES / (AS – autor: Camelia Bigan, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: www.agerpres.ro

Giurgiu: Un incendiu de vegetaţie pornit de la o ţigară s-a extins la pădurea din Mihai Bravu

Rafila, despre zonele afectate de inundaţii: Principala noastră grijă a fost legată de posibilitatea transmiterii unor infecţii pe cale digestivă / Urmează dezinfecţia tuturor fântânilor / Am trimis 2.000 de doze suplimentare de vaccin tetanic