Theodor Stolojan: Antonescu nu este apt pentru a fi președintele PNL. Hellvig, nicio șansă în etapa asta

Crin Antonescu nu este apt pentru a fi președintele unui partid care are nevoie de efort continuu 24 de ore din 24, iar Eduard Hellvig ar fi bun ca șef PNL, dar nu în etapa actuală, spune la AlephNews fostul lider al liberalilor Theodor Stolojan.

„Nicolae Ciucă nu a instaurat regulile militare în PNL. Dimpotrivă. Eu pot să spun că este foarte, foarte deschis. E cel mai bun la ora actuală”, spune la emisiunea On/Off The Record, difuzată pe Aleph News, Theodor Stolojan.

<div class=""

„Crin Antonescu, în afară de o retorică, eu îl cunosc foarte bine. Când eram președintele PNL… În primul rând nu are dreptate în ce îl privește pe Nicolae Ciucă. Nici dânsul nu a fost o soluție pentru PNL, pentru că în afară de retorică, și-a luat un angajament că obține 20% la nu știu ce alegeri și dacă nu își dă demisia și așa mai departe. Dl. Ciucă începe programul la ora 7 diminieață, spre deosebire de Antonescu, care nu știi când începe programul, când își ia concediu… Crin Antonescu nu este apt pentru a fi președintele unui partid care are nevoie de efort continuu 24 de ore din 24 de ore”, adaugă Stolojan.

El mai spune că fostul șef SRI Eduard Hellvig, fost secretar general al PNL, ar putea fi liderul partidului, „dar nu în etapa actuală”.

„Nu are nicio șansă în etapa actuală, deși are calități, indiscutabil. În competiția cu Nicolae Ciucă nu ar fi reușit să câștige”, încheie Stolojan.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Deficitul bugetar al României e cel mai mare din UE: Investitorii ar putea fugi de țara noastră

Noutăți în privința Evaluării naționale – Cum vor susține teste elevii de la clasa a II-a, a IV-a și a VI-a