Bunic de 71 de ani, arestat pentru trafic de droguri: Furniza stupefiantele unei tinere de 15 ani contra serviciilor sexuale

<div class=""

 

O persoană de 71 de ani, cercetată pentru trafic de droguri, a fost arestată la domiciliu. Decizia a fost luată de un judecător de la Tribunalul Bistrița-Năsăud. Anchetatorii au stabilit că persoana a procurat droguri pentru o adolescentă în schimbul unor servicii sexuale.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița – Năsăud, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, de 71 de ani, cercetată pentru trafic de droguri de mare risc.

 

Droguri de mare risc pentru o minoră cu care întreținea acte sexuale

Potrivit anchetatorilor „din probatoriul administrat a rezultat faptul că, în perioada cuprinsă între vara anului 2023 și luna mai 2024, aceasta ar fi procurat și oferit, pentru consum, droguri de mare risc sub formă de cristal (4-CMC și 2-CMC) unei minore, de 15 ani, în schimbul unor servicii sexuale”.

Pe parcursul percheziției efectuate la domiciliul persoanei în cauză, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă, au mai spus anchetatorii.

Luni, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud au dispus reținerea persoanei în cauză, pentru 24 de ore, iar marți, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița Năsăud a dispus arestarea la domiciliu a acesteia, pentru 30 de zile.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Noutăți în privința Evaluării naționale – Cum vor susține teste elevii de la clasa a II-a, a IV-a și a VI-a

Ce asigurări primesc sinistrații din Galați care au rămas fără medicamente / Anunțul ministrului Sănătății