Contract de peste 370.000 de euro pentru dotarea cu materiale didactice a 28 de laboratoare de ştiinţă pentru școlile din Județul Vâlcea

<div class=""

Rădulescu a precizat că noile materiale didactice sunt pentru dotarea a 28 de laboratoare de ştiinţă şi vor ajunge în unităţile de învăţământ luna viitoare.

„După ce, săptămâna trecută, am semnat contractul de furnizare a mobilierului specific pentru 28 de laboratoare de ştiinţă, astăzi, am semnat şi contractul pentru dotarea cu materiale didactice a acestor laboratoare. Potrivit contractului, materialele didactice, în valoare de circa 376.600 euro, vor ajunge în unităţile şcolare în cel mult 45 de zile şi cuprind: sticlărie şi ustensile de laborator; truse pentru chimie, biologie şi pentru studiul fenomenelor fizice; eprubete, stative, tuburi sticlă, pensete, cleme, tăvi, lupe; termometre, ph-metre, balanţe electronice; microscoape optice şcolare; mulaje plantă şi corp uman, planşe şi atlase”, a transmis, printr-o informare de presă, preşedintele CJ Vâlcea.

Nou contract face parte dintr-un proiect european în valoare de circa şapte milioane de euro obţinut de Consiliului Judeţean Vâlcea pentru dotarea cu mobilier şi echipamente digitale a unităţilor şcolare din judeţ, în cadrul căruia luna aceasta au mai fost semnate încă două contracte – unul în valoare de aproximativ 175.000 de euro şi celălalt în valoare de 222.300 de euro.

O turistă germană a murit după ce a fost atacată de un rechin în largul Insulelor Canare

Contract de peste 370.000 de euro pentru dotarea cu materiale didactice a 28 de laboratoare de ştiinţă pentru școlile din Județul Vâlcea