Marcel Ciolacu: Nu cred că e ceva care m-ar lovi mai tare decât plecarea fiului meu în străinătate. Dacă aveam infrastructură poate românii nu plecau așa

<div class=""

”Consecinţa cea mai dureroasă din România a fost faptul că, neexistând infrastructură, românii au plecat. Unde e cea mai mare migraţie din România? Din Moldova, din Suceava, Piatra Neamţ, Vaslui, Botoşani, acolo efectul a fost distrugător. Deci toată plus valoarea României în aceşti ani în care nu s-a făcut infrastructură”, a declarat Ciolacu, marţi seară, la Antena 3.

Premierul a precizat că românii sunt familişti, nu au gânduri de plecat în alte ţări şi că preferă să stea mai mulţi într-o cameră.

”Românii stau alături de familie, nu au gânduri de ducă, stau mai mulţi într-o cameră. Nu cred că e confotul pe care ni-l dorim, nu. (…)”, a spus Ciolacu.

El a adăugat că a avut o discuţie cu fiul său despre plecarea acestuia din România.

”Eu am vorbit cu fiul meu, l-am intrebat când termini facultatea ai de gând să pleci? La început exista această discuţie. Nu cred că e ceva care m-ar lovi mai tare decât plecarea fiului meu”, a precizat Ciolacu.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LIVE TEXT – Război în Ucraina: Un prizonier ucrainean a fost legat la mâini și executat cu o sabie pe care erau inscripționate cuvintele ‘Pentru Kursk’

Semnal de alarmă pentru părinți: Utilizarea produselor de îngrijire de către copii poate cauza probleme grave