Visul transformat în coșmar: A lăsat totul în urmă pentru o croazieră în jurul lumii, dar ceva neașteptat s-a întâmplat

<div class=""

Jenny Phenix, o femeie divorțată de 68 de ani și mamă a doi copii, visa să trăiască aventura vieții sale. Totuși, totul a luat o întorsătură neașteptată după ce echipajul navei Villa Vie Residences a anulat contractul ei de călătorie, conform declarațiilor ei pentru Telegraph, citate de Daily Mail. Croaziera, care urma să dureze trei ani și să viziteze 425 de destinații în 147 de țări, a fost umbrită de întârzieri constante.

Jenny și-a exprimat nemulțumirile în cadrul unui grup WhatsApp al pasagerilor, menționând că nava nu va mai acosta în Miami, unde plănuia să recupereze bunurile rămase pentru restul călătoriei.

De asemenea, ea și-a exprimat îngrijorarea că lucrările de renovare a navei ar putea continua și după plecarea din Belfast, Irlanda, și că va fi nevoită să folosească o cabină temporară, deoarece cea rezervată de ea era încă ocupată de echipaj.

Se pare că aceste mesaje au fost văzute de proprietarii navei, care au decis să îi anuleze contractul de călătorie din cauza „comportamentului care afectează moralul comunității”.

„Am primit o mulțime de plângeri oficiale de la rezidenți cu privire la plângerile și negativitatea dumneavoastră continuă. Acest comportament a afectat semnificativ moralul și bunăstarea altor pasageri. Având în vedere feedback-ul copleșitor, trebuie să vă anulăm permanent contractul pentru a menține bunăstarea comunității noastre”, a justificat Kathy Villalba, directorul operațional.

„Nu am fost niciodată nepoliticoasă sau lipsită de respect și nu am participat niciodată la atacuri personale. Au fost conversații private – nu am postat nimic pe platformele de socializare”, a precizat ea. „Frustrarea în rândul rezidenților a fost din ce în ce mai mare după fiecare întârziere. Am avut tendința de a fi unul dintre cei mai sinceri în a pune întrebări importante. Mulți dintre rezidenți mi-au mulțumit în privat că am vorbit pentru întregul grup”.

„Va trebui să stau cu fiica mea până îmi voi găsi un plan complet nou pentru viața mea”, a mai spus ea.

 

Tragedie subacvatică: O turistă a murit după ce a fost atacată de un rechin la Insulele Canare

Luminiţa Odobescu, după discuţiile cu ministrul ucrainean de Externe: Am primit asigurări că autorităţile ucrainene vor lua toate măsurile pentru menţinerea dreptului minorităţii române la oficiere a slujbelor în limba română