„The Apprentice”, povestea originii lui Trump cu Sebastian Stan în rolul principal, în cinema din 18 octombrie – VIDEO

„The Apprentice”, povestea originii lui Trump cu Sebastian Stan în rolul principal, va fi distribuit în cinematografe, din 18 octombrie, de CAY Films.

Filmul regizat de Ali Abbasi (cunoscut publicului din România pentru „Holy Spider”, „Border” sau seria HBO, „The Last of Us”) a fost selectat anul acesta în Competiţia Oficială de la Cannes şi va putea fi văzut în România la mai puţin de o săptămână după premiera americană.

Filmul urmăreşte „pactul faustic” al fostului preşedinte american cu influentul avocat de dreapta Roy Cohn. În anii ’70 – ’80, Trump încearcă să îşi creeze un imperiu imobiliar pe baza proprietăţilor tatălui său, Fred Trump, înainte de intrarea sa în scena politică. Avocatul vede în Trump protejatul perfect: cineva cu ambiţie brută, foame de succes şi dorinţa de a face orice pentru a câştiga.

Alături de Sebastian Stan spectatorii în distribuţie mai sunt: Jeremy Strong („Succession”, „Armageddon Time”, „The Big Short”), Martin Donovan („Tenet”, „Big Little Lies”) şi Maria Bakalova („Guardians of the Galaxy Vol. 3”, „Borat Subsequent Moviefilm”).

Noul format al Ligii Campionilor va face ca mai multe echipe să joace la victorie, crede Simeone

O nouă ţintă de medicamente pentru o formă agresivă de cancer de prostată, descoperită de cercetători