Internaţionalul englez Jesse Lingard, amendat cu 128 de euro la Seul pentru că a circulat cu trotineta electrică fără permis şi fără cască

Fostul jucător al echipei Manchester United şi internaţional englez Jesse Lingard a fost amendat cu 128 de euro pentru că a condus o trotinetă electrică în Seul fără permis şi fără cască, a anunţat, joi, poliţia sud-coreeană, informează AFP.

Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 31 de ani, care joacă în prezent pentru FC Seul, a fost „investigat miercuri şi ulterior amendat cu 190 000 de woni”, a explicat un oficial al Agenţiei Naţionale de Poliţie din Coreea.

Într-o postare pe Instagram la începutul acestei săptămâni, Lingard a declarat că nu era la curent cu reglementările sud-coreene privind trotinetele electrice, inclusiv cerinţa de a purta o cască. „Oricine vizitează Coreea de Sud ar trebui, evident, să verifice regulile”, a spus el. „Poate fi periculos. Siguranţa pe primul loc, ştiţi, pentru toată lumea, purtarea unei căşti. Şi, evident, nu aş face-o din nou”, a asigurat el.

Potrivit presei britanice, Lingard a primit anul trecut interdicţie de a conduce timp de 18 luni după ce a fost prins conducând băut maşina sa de lux, un Lamborghini Urus, în Manchester.

Lingard a ajuns la FC Seul în februarie, după ce a rămas fără club de când a părăsit Nottingham Forest, la finalul contractului său din vara anului 2023.

 

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, despre planşeul de la Piaţa Unirii: Această structură stă să se prăbuşească, este o realitate / Nu ne putem permite sub nici o formă o tragedie aici

UPDATE-Nicuşor Dan, despre planşeul Unirii: Primăria Sectorului 4 a depus o cerere de autorizaţie în regim de urgenţă care se referă la bucata de sub parc, nu şi la pasajul rutier. Aşteptăm să vină cu toate avizele/ Băluţă: Structura stă să se prăbuşească