UPDATE – Planul roşu, activat în Mehedinţi în urma unui apel la 112 prin care se anunţă că mai mulţi copii au stări de rău şi simptome de toxiinfecţie alimentară/ 53 de copii cu vârste între 5 şi 14 ani şi un adult au nevoie de asistenţă medicală

Autorităţile din judeţul Mehedinţi au activat, joi după-amiază, Planul roşu de intervenţie, în urma unui apel la 112 prin care se anunţa că mai mulţi copii, din diferite localităţi au stări de rău şi simptome de toxiinfecţie alimentară. Un număr de 53 de copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani, şi un adult au nevoie de asistenţă medicală.

UPDATE – ISU Mehedinţi intervine cu 4 echipaje SMURD şi 2 autospeciale de transport personal şi vicitime multiple.

 
”Din primele informaţii, la această oră, un număr de aproximativ 53 de minori cu vârste cuprinse între 5-14 ani şi un adult au nevoie de asistenţă medicală. Echipajele de prim ajutor evaluează starea copiilor. Aceştia sunt de pe raza localităţilor Almăjel, Oprişor, Salcia şi Ştircoviţa”, a arătat ISU Mehedinţi.

 
ŞTIREA INIŢIALĂ – ”Începând cu ora 14:15 a fost activat Planul Roşu de intervenţie în urma unui apel pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 care solicită intervenţia ISU Mehedinţi pe raza localităţilor Almăjel, Oprişor, Salcia şi Ştircoviţa, întrucât mai mulţi minori acuză stări de rău şi simptome de toxiinfecţie alimentară”, a transmis ISU Mehedinţi.
 
Mai multe echipaje de prim ajutor au fost trimise la solicitări.

Hezbollahul, zguduit de două serii de explozii sângeroase, atribuite Israelului

Rapperul şi producătorul de hip-hop Sean „Diddy” Combs rămâne în închisoare după ce a fost acuzat de trafic sexual