Sibiu: Un bărbat şi fiica lui de 15 ani, grav răniţi pe o trecere de pietoni din municipiul reşedinţă

Un bărbat de 46 de ani şi fiica acestuia, în vârstă de 15 ani, au fost grav răniţi vineri dimineaţa, pe o trecere de pietoni din municipiul Sibiu, de un şofer din judeţul Vâlcea, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

„Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident grav, produs pe strada Drumul Ocnei, din municipiul Sibiu. În timp ce conducea un autoturism, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din judeţul Vâlcea, a lovit un bărbat şi o minoră, care traversau partea carosabilă, pe trecerea pentru pietoni. Cei doi pietoni, răniţi grav, sunt transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul accidentat are 46 de ani, iar minora 15 ani, tată şi fiică, din municipiul Sibiu. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului. În zonă se circulă îngreunat”, a precizat Elena Welter.

Bărbatul a suferit mai multe traumatisme, iar fiica acestuia a fost resuscitată cu succes, dar este intubată, inconştientă, în stare foarte gravă, ambii fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Andreea Ştefan. AGERPRES/(AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Irina Poenaru, editor online: Anda Badea)

Victorii pentru Bayer Leverkusen şi Benfica

Ursula von der Leyen a ajuns la Kiev. Este a opta vizită a preşedintei Comisiei Europene în Ucraina