Sibiu: Trei răniţi, după ce două TIR-uri s-au ciocnit frontal, pe breteaua care leagă A1 şi DN 7/ Traficul pe autostradă, oprit, circulaţia fiind deviată pe DN 7 – FOTO

Trei persoane, între care un adolescent de 17 ani, au fost rănite, vineri, după ce două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe breteaua care leagă A1 şi DN 7, în zona localităţii Boiţa din judeţul Sibiu. Traficul pe autostradă este oprit, circulaţia fiind deviată pe DN 7.

Accidentul s-a produs pe breteaua care face legătura între A1 şi DN 7, în zona localităţii Boiţa.

”Este vorba despre o coliziune frontală între două ansambluri TIR, după ce, pe fondul neatenţiei în conducere, şoferul ansamblului condus spre A1, un clujean în vârstă de 32 de ani, a pătruns pe contrasens şi a lovit ansamblul condus spre DN 7”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

FOTO: ISU Sibiu
FOTO: ISU Sibiu

La locul accidentului au fost trimise o autospecială de descarcerare, una de stingere şi două echipaje SMURD. De asemenea, intervin şi două ambulanţe SAJ dintre care una cu medic.

”Echipajele medicale au evaluat medical 4 persoane, dintre care una a refuzat transportul la spital, rămânând însoţitor pentru una dintre cele 3 victime care merge la CPU Luther, este vorba de un minor de 17 ani preluat de SMURD cu traumatism facial”, a arătat ISU Sibiu.

Al doilea echipaj SMURD a preluat un bărbat în vârstă de 32 de ani care a suferit multiple contuzii si traumatisme şi este transportat la UPU Sibiu.

Echipajul SAJ a preluat un alt bărbat, de 43 de ani, cu traumatism toraco-abdominal, şi îl transporta la UPU Sibiu.

Traficul este deviat pe DN 7.

Al doilea echipaj SMURD a preluat un bărbat în vârstă de 32 de ani care a suferit multiple contuzii si traumatisme şi este transportat la UPU Sibiu.

 

Echipajul SAJ a preluat un alt bărbat de 43 de ani, cu traumatism abdominal şi îl transporta la UPU Sibiu.

Fotbal: Adi Hutter, ‘foarte fericit’ după succesul obţinut de AS Monaco la debutul în Champions League

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a anunţat un turneu şi un nou album