DokStation – Liraz, supranumită regina electropop-ului persan, va cânta în premieră la Bucureşti

Cantautoarea Liraz, supranumită regina electro-pop-ului persan, va concerta în premieră la Bucureşti sâmbătă, de la ora 21.00, la Control Club, în cadrul DokStation Music Documentary Film Festival, ediţia a 8-a.

Cântăreaţă, compozitoare şi actriţă, Liraz este cunoscută pentru apariţiile scenice fermecătoare şi ritmurile electro-pop antrenante, cu influenţe orientale, care i-au atras aprecierile criticilor muzicali.
Cel mai recent album, al treilea din carieră, intitulat Roya („fantezie”, în limba farsi) este o colecţie de balade de dragoste şi piese de dans, pe ritmuri orientale, o combinaţie de influenţe moderne, occidentale, cu teme retro, persane.

Pentru Liraz, muzica este un portal magic, către un tărâm de vis, unde pacea şi bunăstarea sunt palpabile.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventbook. Acces: 20:30/ concert: 21:00.

Ajuns la a opta ediţie, DokStation Music Documentary Film Festival, singurul festival din ţară dedicat documentarelor muzicale, are loc în perioada 18-22 septembrie, în mai multe spaţii din Bucureşti: Control Club, Apollo111, Expirat şi Grădina cu Filme şi aduce în faţa publicului filme cu şi despre legende ale muzicii.

Programul proiecţiilor şi evenimentelor conexe este disponibil la: www.dokstation.ro.
 

Un candidat afroamerican susţinut de Trump, prins din urmă de postări controversate despre nazism şi sclavie pe un site porno

PSD nu exclude scenariul ‘premierul’ Iohannis: Romașcanu: ‘E un post cu multă muncă acolo’