Campioana en titre Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale

Liderul WTA Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale, a anunţat vineri sportiva, potrivit Reuters.

Poloneza în vârstă de 23 de ani a câştigat ediţia de anul trecut a China Open, după ce a învins-o în finală pe rusoaica Liudmila Samsonova.

Swiatek s-a retras de la Canadian Open şi Korea Open invocând oboseala, după ce a câştigat titlul la Roland Garros în iunie şi o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris, înainte de a pierde în faţa americancei Jessica Pegula în sferturile de finală ale US Open.

„Din cauza unor probleme personale, sunt forţat să mă retrag de la China Open din Beijing”, a precizat Swiatek. „Îmi pare foarte rău, deoarece am avut un timp uimitor jucând şi câştigând acest turneu anul trecut şi eram nerăbdătoare să fiu din nou acolo”.

Turneul de categorie WTA 1000 se va desfăşura în perioada 25 septembrie – 6 octombrie.

 

Administraţia ”Apele Române” anunţă pregătiri pentru creşterea nivelului Dunării – 1.000 de saci de nisip vor fi transportaţi pe sectorul românesc al fluviului/Formaţiile de intervenţie vor fi dublate cu agenţi hidrotehnici pentru monitorizarea digurilor

VIDEO Marcel Ciolacu, reacție după previziunile sumbre ale Fitch: ‘Suntem primul stat european care avem un deficit bazat pe investiții’