Acţiunile Trump Media au atins vineri un nou minim de 52 de săptămâni după expirarea restricţiilor de vânzare a acestora de către Donald Trump

Acţiunile Trump Media au scăzut cu peste 7% vineri dimineaţă, atingând un nou minim de 52 de săptămâni la o zi după expirarea restricţiilor care îl împiedicau pe acţionarul său majoritar, fostul preşedinte Donald Trump, şi pe alţi investitori timpurii să-şi vândă deţinerile, transmite CNBC.

Volumul de tranzacţionare a fost mai mare decât media, vineri dimineaţa, dar probabil că vor trece câteva zile înainte ca documentele depuse la Comisia pentru bursă şi valori mobiliare (SEC) să dezvăluie dacă acest volum se datorează vânzării de acţiuni de către investitorii timpurii acum, când perioada de blocare s-a încheiat.

Acordul de blocare a vânzărilor de acţiuni de către marii investitori a intrat în vigoare pentru prima dată când Trump Media a devenit publică în martie, în urma fuziunii cu o firmă paravan.

Compania a recunoscut în declaraţiile de reglementare că încheierea blocării ar putea stimula vânzările mari de acţiuni ale companiei, care se tranzacţionează sub simbolul „DJT”. Dar chiar dacă cei din interior nu erau cei care vindeau, compania a spus că o percepţie a pieţelor că o vânzare este în curs de desfăşurare ar putea duce la scăderea preţului acţiunilor DJT.

 

Vrancea: Un muzeu militar dedicat generalului aviator Andrei Popovici, inaugurat în Gara Coteşti

Grup de doisprezece cetăţeni străini reţinut la frontiera româno-bulgară / Au încercat să intre ilegal în ţară, cu două ambarcaţiuni cu motor