Casa Verde Fotovoltaice: încep înscrierile pentru noua sesiune a programului

În acest an, sunt alocate 2 miliarde de lei pentru acest an şi finanţarea se majorează de la 20.000 lei la 30.000 lei pentru fiecare proiect aprobat, conform News.ro.

”Casa Verde Fotovoltaice 2024 – START la înscrieri din 27 septembrie! Astăzi am finalizat pregătirile pentru noua sesiune a programului „Casa Verde Fotovoltaice”. În acest an, alocăm o sumă record de două miliarde de lei şi majorăm finanţarea de la 20.000 lei la 30.000 lei pentru fiecare proiect aprobat”, anunţă ministrul, pe Facebook.

Persoanele fizice care vor să-şi monteze panouri fotovoltaice cu bani de la stat se vor putea înscrie pe site-ul AFM începând cu data de 27 septembrie.

”Anul acesta înscrierile dintr-o regiune se vor face în câte o zi, pentru că am observat de anul trecut că banii s-au consumat în câteva minute. Estimăm undeva în jur de 67.000 de noi beneficiari, ceea ce înseamnă că vom ajunge la un număr total de aproximativ 200.000 de familii care au avut acces la programul ‘Casa Verde Fotovoltaice’”, adaugă Fechet.

VIDEO Ministrul Agriculturii: În ferma de la Potcoava cresc anual 5,2 milioane de pui

Max Verstappen, revoltat de cerința ca piloții F1 să folosească un limbaj mai puțin vulgar