NBA: Pivotul Joel Embiid şi-a prelungit cu trei ani contractul cu Philadelphia 76ers. Noul contract, evaluat la peste 190 de milioane de dolari

Pivotul americano-camerunez Joel Embiid şi-a prelungit cu trei ani contractul cu Philadelphia 76ers, unde speră să îşi încheie cariera, a anunţat, vineri, franciza din NBA.

Noul contract este evaluat la aproximativ 193 de milioane de dolari (aproape 173 de milioane de euro), potrivit mai multor surse, ceea ce i-ar permite să rămână la Philadelphia 76ers până la finalul sezonului 2028-29.

Pivotul în vârstă de 30 de ani (2,13 m) a fost desemnat MVP al sezonului regulat în 2023 şi are în palmares şapte participări la NBA All-Star Game.

Originar din Yaoundé, el a cucerit luna trecută şi aurul olimpic cu Team USA.

Ales al treilea la draftul din 2014, el va începe cel de-al nouălea sezon în NBA în octombrie anul viitor, cu aceeaşi ambiţie de a le oferi celor de la 76ers primul lor titlu NBA din 1983.

„Philadelphia este casa mea şi este timpul să aduc acestei comunităţi un titlu NBA”, a declarat el.

O navă de patrulare a Gărzii de Coastă Elenă a intrat vineri dimineaţă în apele teritoriale turceşti, lângă Bodrum, în timpul urmăririi unei ambarcaîiuni despre care se presupune că era implicată în traficul de migranţi

Zelenski pregătește planul victoriei în SUA: întâlniri cruciale cu Biden, Trump și Kamala Harris!