Masacru în Mexic – Mai multe cadavre, printre care unele decapitate, au fost găsite la frontiera cu SUA

Zona unde au fost găsite trupurile este scena unui conflict între grupări criminale pentru controlul acestei regiuni vecine cu statul american Texas, a declarat pentru presă procurorul Cesar Jauregui.

‘Ni s-a semnalat descoperirea, în împrejurimile Ojinaga, a 11 cadavre, dintre care două decapitate’, a declarat procurorul, precizând că lângă ele a fost găsit un mesaj provenit, după toate probabilităţile, de la o grupare criminală.

Procurorul a exclus însă orice legătură cu conflictele interne din cartelul Sinaloa, care zguduie statul Chihuahua de aproape două săptămâni şi au făcut peste 40 de morţi.

Ojinaga, situat la circa 400 km de Ciudad Juarez, cel mai mare oraş din Chihuahua, are 22.000 de locuitori. Localitatea se află pe Rio Bravo, frontiera naturală cu SUA, şi faţă în faţă cu oraşul american Presidio.

Spirala violenţelor legate de crima organizată s-a soldat în Mexic peste 450.000 de morţi şi în jur de 100.000 de dispăruţi începând din 2006, potrivit cifrelor oficiale.

Creștere uriașă a TVA la cărți și orice alte tipărituri. Valoarea sare de la 10% la 23%. Le cumpără în special cei cu bani, susține ministrul slovac de finanțe

Bundesliga: Augsburg pierde confruntarea cu Mainz. Doi jucători au fost eliminaţi