Bucureşti – Autoturism căzut în lacul Pantelimon. Tânărul aflat la volan a murit. Bărbatul nu avea permis de conducere – FOTO

Un tânăr de 25 de ani a murit sâmbătă dimineaţă după ce maşina pe care o conducea a căzut în lacul Pantelimon, din Capitală. Poliţiştii au constatat, în urma verificărilor, că bărbatul nu deţinea permis de conducere.

”La data de 21 septembrie 2024, în jurul orei 10.10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că un autoturism a căzut în lacul Pantelimon. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă. Din cauze ce urmează a fi stabilite, un tânăr în vârstă de 25 de ani, care conducea un autovehicul pe str. Peleş, a căzut cu autoturismul în lacul Pantelimon”, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră.

 
Poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere împreună cu pompierii şi cu o persoană civilă, au reuşit să-l scoată pe tânăr din apă şi  l-au predat echipajului medical în vederea aplicării manevrelor de resuscitare.

 
 
 În pofida eforturilor depuse de către salvatori, tânărul a fost declarat decedat la faţa locului. 
 
Din primele verificări, el nu avea permis de conducere. 
 
”În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează sursa citată.

Manchester United: Erik ten Hag crede că Marcus Rashford trebuie să aibă un stil de viaţă disciplinat pentru a reveni la cea mai bună formă

Bucureşti: Tânăr decedat, după ce a căzut cu maşina în lacul Pantelimon; nu avea permis