VIDEO Marcel Ciolacu răspunde la înțepătura șefului PNL: Nu cred că Nicolae Ciucă a scris postarea

Cred că am fost mai util românilor aici, a spus sâmbătă la Cluj-Napoca premierul Marcel Ciolacu, după ce vineri Nicolae Ciucă i-a cerut explicații pentru lipsa de la întâlnirea cu președinta CE. „Eu nu cred că domnul Ciucă a scris acea postare”, spune Ciolacu.

„Îmi pare rău de postarea domnului Ciucă. Dânsul doar trebuia să fie atent la agenda mea publică, eu am avut CSAT. Mai mult, pentru că m-ați întrebat, am avut o discuție cu președinta von der Leyen când se deplasa spre Polonia, am avut o discuție cu primul ministru al Poloniei, și nu în ultimul rând am avut o discuție cu cancelarul Nehammer. Deci ne-am coordonat”, a spus Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

El a spus că a fost la ședința CSAT și că a continuat să coordoneze intervenția în zonele inundate.

„Cred că am fost mai util românilor aici”, a mai declarat premierul.

„Eu nu cred că domnul Ciucă a scris acea postare, asta e părerea mea personală. Nu cred că i-a spart contul, dar fiecare dintre noi avem niște colaboratori”, a spus Marcel Ciolacu.

România nu a fost reprezentată de premierul Ciolacu la întâlnirea Ursulei von der Leyen cu prim-miniștrii din mai multe țări din Europa Centrală, afectate de inundații. Premierul Ciolacu are de dat o explicație românilor afectați, spunea vineri Nicolae Ciucă, liderul PNL, într-o postare pe Facebook.

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

Cristiano Ronaldo, gest viral pentru Cristiano Junior, după ce a marcat în meciul cu Al-Ettifaq. Care este semnificaţia

‘O să mor în iarbă’. Dezvăluire şocantă a lui Mircea Lucescu. De ce nu vrea să se retragă