Bilanțul atacului israelian de la Beirut a ajuns la 31 de morți – Anunțul făcut de autoritățile libaneze

‘Bilanţul se ridică la 31 de morţi’, printre care ‘trei copii de 4, 6 şi 10 ani’, precum şi ‘şapte femei’, şi de asemenea ’68 de răniţi’, a spus ministrul într-o conferinţă de presă.

Mişcarea şiită libaneză Hezbollahul a anunţat, la rândul său, că a pierdut 16 membri.

‘Salvatorii şi paramedicii au lucrat toată noaptea pentru a scoate răniţii şi victimele dintre dărâmături’, a mai indicat ministrul, precizând că ‘un bloc de locuinţe s-a prăbuşit peste locatarii săi’ în urma raidului.

Potrivit unei surse apropiate Hezbollah, lovitura a vizat o întâlnire ‘în subsol’ a ‘comandamentului’ forţei de elită a mişcării, unitatea al-Radwan, omorându-i pe liderul acesteia, Ibrahim Aqil, şi pe un alt comandant, Ahmed Mahmoud Wahbi.

Acest raid constituie o noua lovitură pentru Hezbollah după o serie de explozii mortale, atribuite Israelului, care au vizat sistemele sale de transmisie în această săptămână şi au făcut, în total, 39 de morţi şi mii de răniţi.

FOTO Scandal monstru în comuna Pantelimon de lângă București: Bătaie generală pe o stradîă, mai multe mașini distruse – UPDATE

Războiul drogurilor în Mexic – Președintele Obrador acuză SUA de declanșarea violențelor care au dus la moartea a sute de oameni / Update