VIDEO Viral pe TikTok – Metoda inedită a unei mame de a răci apa pentru copilul ei cand temperatura depășește 110°

@lifeandlinen Summer bath time in Arizona ???? I miss washing my hands with cold water. #phoenix #summer #fyp #momsoftiktok #sahmlife #azmom #stayathomemom #momlife #az #arizonacheck #arizona ♬ original sound – Lifeandlinen | SAHM | Firewife

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Născută și crescută în Phoenix, originară din Arizona nu este străină de căldură, trăind în deșert întreaga sa viață, dar de când a devenit mamă și s-a mutat într-o casă nou construită, a trebuit să se confrunte cu o situație fierbinte cu care nu s-a mai confruntat până acum.

Apa depășește 110°

Într-un videoclip care a devenit viral pe TikTok, Hickethier le explică urmăritorilor săi că trebuie să își umple cada cu cuburi de gheață deoarece apa care iese de la robinet este departe de a fi temperată. În clip, ea introduce chiar și un termometru în cadă, care ajunge la 103,8°.

Mama din Arizona a povestestit într-un interviu despre situația apei din casa familiei sale din Phoenix și despre „soluția rapidă” pe care a creat-o pentru ca micuțul ei în vârstă de 2 ani să poată face o baie confortabilă atunci când temperaturile devin inconfortabil de ridicate, potrivit People.

Casa lui Hickethier nu este singura locuință din oraș care are o problemă cu apa caldă, explică ea în continuare.

Ea își amintește și s-a gândit că „acesta este un lucru tipic pentru Phoenix”, înainte de a posta videoclipul pe TikTok, crezând că „va ajunge doar la localnici”, care se vor identifica. „Dar acum, oamenii spun: „Oh, asta nu e bine. Asta nu pare foarte bine’. ”

Ea consideră: „Deci, poate că este ceva ce trebuie să aduc în discuție [în oraș]”.

Dar, între timp, ea face tot ce poate pentru a face apa să funcționeze.

Metoda a răci apa

În timp ce Hickethier și soțul ei se pot mulțumi cu dușuri foarte fierbinți, nu același lucru se poate spune despre copilul lor și băile lui. (Pediatrii recomandă ca apa de baie pentru copiii mici să fie la 100° sau mai puțin). Este fizic imposibil să se umple cada cu apă rece în „câteva secunde”, motiv pentru care mama spune că „a trebuit să pună cuburi de gheață în baie pentru el” încă de când s-a născut.

„Cred că are legătură cu adâncimea la care sunt îngropate țevile… apa care iese din pânza freatică este fierbinte”, explică Hickethier despre configurația noii sale case. „Așa că, în plină vară, încălzește țevile, care apoi încălzesc apa care vine prin ele.”

Ca urmare, Hickethier spune că aceștia „au parte doar de câteva secunde de apă rece care iese înainte de a se încălzi” în timpul lunilor de vârf ale verii, care, spune ea, se întind de obicei din iunie până la sfârșitul lui august. Temperaturile pot ajunge atunci până la 118°, notează ea.

În ziua în care și-a filmat TikTok-ul, Hickethier își amintește că temperatura exterioară era de 111°. „Odată ce temperatura depășește 110°, ai senzația că pielea îți arde în secunda în care te expui la soare”, explică ea. „Așa că, de cele mai multe ori, am stat în casă toată vara”.

În ciuda faptului că au aer condiționat, apa este în mod clar problematică pentru a face băi și dușuri. „De obicei, trebuie doar să facem dușuri fierbinți și să o punem pe cea mai joasă setare posibilă și este încă foarte, foarte fierbinte pentru dușurile de vară… ceea ce nu-mi place.”

Dar același lucru nu este posibil pentru copilul ei mic și băile lui. Așa că Hickethier a venit cu o soluție pentru a rezolva temporar problema pentru moment.

„M-am gândit să iau toate cuburile de gheață pe care le avem și să văd dacă funcționează”, explică Hickethier, menționând că umple aproximativ jumătate dintr-un bol de amestecat cu gheață pe care o colectează dintr-un recipient mare din casa lor și o pune cu lopata în apa din cadă.

Deoarece nu umplu cada până la capăt, Hickethier spune că cuburile „o răcesc suficient pentru ca el să poată sta confortabil în ea” – și spre surprinderea ei, fiul ei „adoră” asta! „Se distrează atât de mult turnându-le și jucându-se cu ele când este în apă”, spune ea.

În timp ce așteaptă ajutor real din partea orașului său, Hickethier spune că postarea sa servește drept sursă de inspirație pentru alți locuitori din Phoenix sau pentru cei care se confruntă cu probleme similare legate de apă în locații cu temperaturi ridicate ca fiind ceva „prostesc pe care trebuie să îl facem pentru a învinge căldura!”

 

Virgil Ghiţă a înscris un gol pentru Cracovia în campionatul Poloniei

Marin Cilic s-a calificat în sferturi de finală la Hangzhou