Nicoleta Pauliuc: Biroul Politic Naţional al Organizaţiei de Femei a PNL a votat astăzi, în unanimitate, susţinerea lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale

Preşedinta femeilor liberale, senatoarea Nicoleta Pauliuc, anunţă că Biroul Politic Naţional al Organizaţiei de Femei a PNL a votat sâmbătă, în unanimitate, susţinerea preşedintelui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale. Ea arată că pentru alegerile din această toamnă, PNL are în preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, cel mai bun candidat.

”Doamnele liberale îl susţin pe Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale. Biroul Politic Naţional al OFL a votat astăzi, în unanimitate, susţinerea preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, la alegerile prezidenţiale”, anunţă Pauliuc pe Facebook.

”Ca preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale îl susţin fără rezerve pe Nicolae Ciucă”, arată Pauliuc. Ea precizează că şi-a luat angajamentul să promoveze întotdeauna proiecte care vin să îmbunătăţească viaţa de zi cu zi a românilor, iar pentru alegerile din această toamnă, PNL are în preşedintele Nicolae Ciucă cel mai bun candidat.

”Un om care va lucra pentru bunăstarea tuturor românilor. Pentru familie, comunitate, ţară”, mai spune Nicoleta Pauliuc.

Daria Kasatkina, în finală la Seul

Premierul Ciolacu a testat prototipul de maşină electrică fabricat în Cluj: O adevărată minune tehnologică 100% românească, ce poate concura cu orice model similar din lume