Rugbiștii din Fiji au învins Japonia și au păstrat trofeul Cupa Națiunilor din Pacific

Naționala de rugby a statului Fiji a învins Japonia în finala Cupei Națiunilor din Pacific. Partida s-a disputat sâmbătă în Japonia. Jucătorii din Fiji au păstrat trofeul.

Meciul de sâmbătă s-a jucat la Osaka. Fiji a păstrat trofeul competiției învingând Japonia cu 41-17. Diferența s-a făcut în partea a doua a meciului, scrie mediafax.ro.

Scorul la pauză a fost 10-10, dar jucătorii din Fiji au marcat patru încercări în a doua repriză. Ei l-au împiedicat astfel pe Eddie Jones, fost antrenor al Angliei și Australiei, să câștige primul său titlu de la revenirea la echipa japoneză la începutul anului.

Cupa Națiunilor din Pacific (Pacific Nations Cup) s-a jucat într-un format extins în acest sezon. Competiția creată de World Rugby a reunit în această ediție Fiji, Samoa, Tonga, Canada, Statele Unite ale Americii și Japonia.

Sursa: www.stiripesurse.ro

FOTO Ministrul Muncii a dus alimente, apă și lopeți în una dintre comunele gălățene afectate de inundații

Ciucă: În sud-vest oamenii nu sunt liberi, sunt dependenţi de anumite mentalităţi, de anumite instituţii, sunt dependenţi de o serie de factori care nu le dau voie să gândească şi să vadă cu adevărat ce înseamnă liberalismul