Descoperire macabră: Fragmente osoase, ce par a fi de proveniență umană, pe un drum forestier din Olt / În zonă au fost găsite și câteva haine

Potrivit anchetatorilor, sâmbătă în jurul orei 13:15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un drum forestier, în extravilanul comunei Brebeni, în apropierea pârâului Dârjov, au fost descoperite mai multe fragmente osoase.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana și o echipă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

Din primele verificări, polițiștii au descoperit nouă fragmente osoase, ce par a fi de proveniență umană, mai multe articole vestimentare și un recipient din plastic.

Fragmentele osoase și obiectele descoperite au fost ridicate și sigilate urmând să fie trimise la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea unei expertize genetice.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii provenienței acestora și a împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, au precizat anchetatorii.

Peste 30 de comisari ai Gărzii de Mediu şi comisarul general adjunct al GNM, Florin Bănică, la o acţiune de ecologizare desfăşurată în Sectorul 3 al Capitalei – VIDEO

Mii de familii afectate de inundații au primit ajutorul financiar oferit de Guvern