Ciucă, în faţa femeilor liberale: Am cerut şi cer preşedinţilor de filiale să respecte ceea ce ne-am angajat vis-a-vis de procentul de gen pe liste. Dacă dumnealor nu o fac, aveţi încredere că voi face tot ce ţine de mine să-mi respect promisiunea

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, promite femeilor liberale că, dacă preşedinţii de filiale nu vor respecta cotele de gen pe listele pentru candidaţii pentru mandate în Parlament, va face tot ce ţine de el pentru ca acestea să fie respectate.

O membră a PNL Vâlcea i-a atras atenţia şefului PNL, în cadrul Şcolii Politice a Organizaţiei Femeilor Liberale, asupra disparităţii dintre numărul de bărbaţi şi cel de femei din Camera Deputaţilor şi Senat, ea spunând că ”procentul cu 25% la Senat şi 25% la Camera Deputaţilor nu prea se respectă”.

 
”Da, dar să ştiţi că la Guvern se respectă. Suntem toţi aci, sunt preşedinţi de filială, sunt oameni care ne aud sau ne vor auzi după această întâlnire. Am cerut şi cer în continuare preşedinţilor de filiale să respecte ceea ce ne-am angajat vis-a-vis de procentul de gen pe liste şi, dacă dumnealor nu o fac, aveţi încredere că voi face tot ce ţine de mine să-mi respect promisiunea astfel încât să rămânem în cele agreate cu dumneavoastră pentru listele Partidului Naţional Liberal”, a afirmat preşedintele PNL.

 
Colega de partid i-a transmis preşedintelui PNL că femeile se aşteaptă să fie apreciate pentru calităţile lor, nu doar din perspectiva cotei de gen.
 
”Preafericitul Augustin spunea: apreciază oamenii după aurul lor, nu după noroiul lor!”, a replicat Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă, mărturisiri din viaţa de familie: I-am spus soţiei că, dacă eu aş fi fost tu, nu aş fi stat măritată cu mine atâta timp. Pentru că nu prea am fost acasă

Au jucat degeaba: Meciul dintre FC Hermannstadt și CFR Cluj s-a terminat cu același rezultat cu care a început