IPS Teodosie afirmă că sute de femei care ”au primit sentinţă de la medici” că nu pot avea copii au născut totuşi, după ce s-au rugat la mănăstirea Sfântul Dionisie şi Sfântul Efrem cel Nou

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, afirmă că zeci, chiar sute de femei cărora medicii nu le-au dat nicio şansă de a avea copii au devenit mame după ce s-au rugat la mănăstirea Sfântul Dionisie şi Efrem cel Nou din judeţul Constanţa.

Arhiepiscopul Tomisului a recomandat celor care îşi doresc copii, dar care nu au fost binecuvântaţi cu ei să se roage Sfântului Cuvios Efrem cel Nou.

 
”Multe femei au primit sentinţă de la medicii care le-au consultat, de specialitate, şi le-au spus: nu vă mai osteniţi, nu puteţi să aveţi copii niciodată! Am auzit că dacă te rogi la Sfântul Efrem mereu, insistent, şi la Maica Domnului, se poate contrazice această sentinţă. Şi s-au născut, din cei care au fost, cel puţin la mănăstirea noastră, Sfântul Dionisie şi Sfântul Efrem cel Nou, zeci, chiar sute de copii, în câţiva ani s-au născut acelor femei cărora nu li s-a dat nicio şansă să aibă copii”, a afirmat IPS Teodosie la Radio Dobrogea.

Datoria guvernamentală britanică a atins 100% din PIB, o premieră în istoria recentă a ţării

Amnistie fiscală: Românii pot scăpa de datorii la stat prin cerere depusă până pe 25 noiembrie