Boca Juniors a pierdut cu River Plate, scor 0-1, iar portarul Sergio Romero a fost la un pas de a se lua la bătaie cu fanii – VIDEO

Boca Juniors a pierdut meciul cu principala rivală River Plate, scor 0-1, sâmbătă, pe stadionul La Bombonera, în campionatul Argentinei. La finalul meciului, portarul Sergio Romero a a fost ţinta unui steag aruncat din tribune şi a fost aproape de a se lua la bătaie cu fanii.

Portarul lui Boca, care a fost iniţial reţinut de un coechipier, s-a îndreptat spre tribune şi s-a confruntat cu fanii, în special cu fanul pe care l-a identificat ca fiind cel care a aruncat steagul. A urmat un schimb de cuvinte foarte, foarte aprins între fostul portar de la Monaco şi Manchester United şi acest individ. Portarul a fost chiar la un pas de a se lua la bătaie şi a fost nevoie de intervenţia coechipierilor săi, în special a fostului atacant de la PSG, Edinson Cavani, pentru a-l calma.

 

„Cer scuze fanilor”, a declarat portarul în vârstă de 37 de ani după meci, citat de Olé. „Când fanul m-a insultat, nu m-am gândit. Mi-a ieşit creierul din cap. Era atât de supărat pe mine încât a sfârşit prin a mă găsi. Am fost foarte nervos”.

Romero şi-a cerut scuze şi fanului care l-a insultat. „Este dreptul lui.. Nu am vrut să se întâmple asta. Îmi cer scuze de o mie de ori. A fost o reacţie proastă. Ei au dreptul să se exprime, asta e tot”.

În urma incidentului, Sergio Romero a confirmat că a fost amendat de poliţie pentru incitare la violenţă.

În clasament, Boca Juniors ocupă un dezamăgitor loc 11, iar River Plate ocupă locul 4.
 

Cel puţin 12 persoane su fost rănite într-un atac rusesc asupra unei clădiri de apartamente din oraşul ucrainean Harkov

Fotbal: Manchester United, egal fără goluri pe terenul lui Crystal Palace în campionatul Angliei