Bihor – Ziua Europeană a Sportului: Zeci de orădeni, la un eveniment organizat în Piaţa Mihai Viteazu

 Zeci de orădeni de toate vârstele au participat sâmbătă, în Piaţa Mihai Viteazu din Oradea, la un eveniment organizat cu ocazia Zilei Europene a Sportului de un club de fitness din oraş.

„Oradea a fost, pentru al doilea an consecutiv, un punct central pe harta Be Active Day, reafirmându-şi angajamentul faţă de sport şi sănătate. Este o mare satisfacţie să vedem cum oraşul nostru devine un exemplu în România pentru promovarea unui stil de viaţă activ. Ne dorim ca acest tip de eveniment să inspire şi alte oraşe să adopte iniţiative similare”, a declarat Paula Niculaş, specialist în nutriţie şi proprietar al Clubului Fit+ Oradea.

Din echipa de organizare a făcut parte şi Theodor Manea (Master Francise Fit+ România). „Faptul că am adus această franciză în România ne-a permis să creăm un impact real în oraşe precum Oradea, unde sportul devine o valoare comună pentru familii şi oameni de toate vârstele”, a precizat Manea.

Pe lângă antrenamentele fizice, evenimentul a inclus şi o discuţie despre nutriţie, având ca temă sănătatea mintală şi alimentaţia. S-a discutat, de asemenea, despre legătura dintre sănătate, educaţie şi sport, ca piloni ai unei vieţi echilibrate şi fericite.

Be Active Day, zi dedicată industriei de fitness, este parte din calendarul oficial al Săptămânii Europene a Sportului 2024. AGERPRES/(AS – autor: Eugenia Paşca, editor: Claudia Stănescu, editor online: Anda Badea)

Boca Juniors a pierdut cu River Plate, scor 0-1, iar portarul Sergio Romero a fost la un pas de a se lua la bătaie cu fanii – VIDEO

ÎPS Teodosie, noi declarații controverste: Ce spune despre concubinaj