VIDEO A jucat la Manchester United, iar acum s-a făcut preot

Phil Mulryne, fost jucător al echipei Manchester United, a renunțat la fotbal și la stilul de viață extravagant pentru a deveni preot. După ce a jucat la Norwich, Cardiff și alte cluburi, Mulryne s-a retras în 2008, simțind că viața de fotbalist nu îi aducea fericirea dorită. A început să exploreze credința din copilărie, găsindu-și împlinirea în rugăciune și voluntariat, scrie adevarulbisericii.ro.

Mulryne s-a retras la 31 de ani, deși avea un salariu de 500.000 de lire sterline pe an.

”Este dificil să indic un moment exact. Pot să spun că totul a început în ultimul meu an la Norwich, nu explicit, dar nu m-am gândit la asta la momentul acela, dar începusem să mă satur de acel stil de viață.

Avem o viață minunantă ca fotbaliști și am fost foarte privilegiat, dar, în ciuda lucrurilor din jurul meu, am simțit că îmi lipsește ceva. Am fost șocat, de ce nu sunt fericit dacă am tot ce își poate dori un bărbat?

Am început o călătorie de explorare a credinței pe care am avut-o încă din copilărie. Am decis să mă întorc acasă un an, atunci totul s-a schimbat.

Am fost voluntar într-un adăpost. Am început să merg la slujbe și să mă rog. Am simțit că mi-am găsit sensul. Pentru mine fotbalul a adus lucruri bune și mai puțin bune, iar aici am găsit ceva ce m-a făcut fericit”, a spus Phil Mulryne.

Dubla din penalti a lui Denis Alibec a adus victoria Farului în meciul cu Sepsi

Box: Daniel Dubois l-a învins pe Anthony Joshua şi a intrat în posesia titlului IBF la categoria grea