Australianca Grace Brown a câștigat aurul în proba feminină de contratimp din cadrul Campionatelor Mondiale de ciclism pe şosea

Australianca Grace Brown a încheiat pe primul loc duminică în proba feminină de contratimp din cadrul Campionatelor Mondiale de ciclism pe şosea care au loc în oraşul elveţian Zurich, informează AFP.

Deja medaliată cu aur la Jocurile de la Paris, Grace Brown a devenit prima femeie care cucereşte în acelaşi an titlul olimpic şi cel mondial la contratimp.

Pe un traseu dificil de 29,9 km, Brown, cronometrată în 39 min 16 sec, a fost urmată la 16 sec de Demi Vollering (Olanda), câştigătoarea ediţiei de anul trecut a Turului Franţei, şi la 56 sec de Chloe Dygert (SUA), scrie agerpres.ro.

„De câteva luni trăiesc un vis. Din nou aur, este fabulos”, a reacţionat Brown, care se va retrage la finalul sezonului, la vârsta de 32 de ani.

Australianca are un ultim sezon de vis, în care a fost învingătoare şi în marea clasică belgiană Liege-Bastogne-Liege. Până în acest an, cele mai mari succese ale sale au fost un loc doi la contratimp la Mondialele din 2023 de la Glasgow şi un loc 4 la JO 2020 de la Tokyo.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Dubla din penalti a lui Denis Alibec a adus victoria Farului în meciul cu Sepsi

Box: Daniel Dubois l-a învins pe Anthony Joshua şi a intrat în posesia titlului IBF la categoria grea