Fotbal: Al-Ain s-a calificat în turul al doilea al Cupei Intercontinentale

Echipa Al-Ain, din Emiratele Arabe Unite, s-a calificat în turul al doilea al Cupei Intercontinentale FIFA la fotbal, după ce a învins-o pe Auckland City cu scorul de 6-2, duminică, pe stadionul Hazza Bin Zayed.

Pentru campioana Asiei au marcat Fabio Cardoso (6), Sekou Baba Gassama (11), Matias Palacios (45+1), Soufiane Rahimi (78, 90+4), Alejandro Romero (90+2).

 

Pentru neozeelandezi, campionii zonei Oceania, au înscris Jerson Lagos (43) şi Myer Bevan (54).

Echipa antrenată de fostul atacant argentinian Hernan Crespo va juca în turul secund cu campioana Africii, echipa egipteană Al Ahly Cairo, în data de 29 octombrie. În aceeaşi fază, mexicanii de la Pachuca (câştigătorii Ligii Campionilor CONCACAF) vor înfrunta câştigătoarea competiţiei Copa Libertadores (11 decembrie).

Real Madrid, campioana Europei, este calificată direct în finală (18 decembrie), în care va primi replica echipei câştigătoare din meciurile amintite anterior (play-off stabilit pentru 14 decembrie).

Cupa Intercontinentală este un format de tranziţie al Cupei Mondiale a Cluburilor, care va debuta într-un format schimbat anul viitor, cu 32 de echipe şi o dată la patru ani.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

 

Sursa foto:  Al-Ain/Facebook

Sursa: www.agerpres.ro

LaLiga: Andrei Raţiu, assist la meciul Rayo Vallecano – Atletico Madrid, scor 1-1

Kaiac-canoe: România, locul 9 în proba de C2 masculin, la Mondialele de maraton