O școală de mare prestigiu îi respinge pe copiii lui Cristiano Ronaldo: Motivul pentru care nu sunt primiți la școală

Celebra pereche a dorit să rezolve educația celor cinci copii, solicitând înscrierea lor la St. Julian, o prestigioasă școală internațională privată britanică din Carcavelos, unde studiază copiii celor mai influente familii din Portugalia.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au fost văzuți frecvent vizitând instituția, conform as.com.

Cauzele respingerii de către instituția de învățământ nu au fost făcute publice, dar se pare că refuzul este legat de faima internațională a părinților. Conform unei televiziuni portugheze: „neînscrierea copiilor lui Ronaldo la școala St. Julian este cauzată parțial de obstacolele puse de unii părinți la directoratul instituției”.

„Informațiile la care am avut acces ne spun că mulți dintre acești părinți, de asemenea puternici, se întreabă dacă școala poate garanta siguranța și intimitatea copiilor lor, având în vedere că presa ar fi în fiecare zi la poarta școlii în cazul în care aici ar învăța copiii celebrului cuplu”, au declarat lusitanii.

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

AUR anunță că își suspendă activitățile de campanie și merge în zonele inundate /VIDEO

Un vis care trebuie să devină realitate! Un proiect uriaș care va legat Europa de la Est la Vest va fi finalizat până în 2030