Constanţa: Trupul unui bărbat, scos de scafandri din apa Canalului Poarta Albă – Midia Năvodari

Trupul unui bărbat a fost scos luni de scafandri din apa Canalului Poarta Albă – Midia Năvodari, în urma unei sesizări cu privire la posibila moarte prin înec a acestuia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, luni au fost reluate căutările unei persoane posibil înecate în canal, în zona Năvodari, fiind mobilizate patru echipaje de intervenţie.

„Apelul pe 112 s-a primit ieri după-amiază, însă în urma căutărilor situaţia de urgenţă nu s-a confirmat. Ieri noapte, apelantul a revenit cu mai multe detalii şi au fost reluate căutările”, a informat ISU.

Trupul bărbatului, în vârstă de aproximativ 42 de ani, a fost găsit de scafandri şi adus la mal. AGERPRES/(AS – autor: Nona Jalbă; editor: Karina Olteanu, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Buzău: 6.900 de pensii agricole vor fi recalculate, alături de alte tipuri de pensii, până la 1 martie 2025

UPDATE – Ciolacu, despre proiectul PNL care ar permite preşedintelui Iohannis să candideze pentru Senat: O să recomand colegilor din Parlament şi mie să nu votăm un astfel de proiect /PNL a sesizat BEC pentru a se pronunţa în legătură cu amendamentul