VIDEO Accident cumplit, soldat cu victime, pe un pod din China

Potrivit declarațiilor poliției, tragedia a fost declanșată când o mașină, lovită din spate, a pierdut controlul și a pătruns pe contrasens, izbindu-se de biciclete și alte vehicule aflate în trafic.

Imagini difuzate pe rețelele de socializare chineze arată o dubiță albă trecând în viteză printre vehiculele de pe sensul opus de mers. Videoclipurile prezintă, de asemenea, resturi împrăștiate pe carosabil și cel puțin patru ambulanțe sosite la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor, potrivit AFP.

Agenția de știri Xinhua informează că autoritățile au început o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului.

Accidentul de pe podul Lusong vine la scurt timp după alte două incidente grave petrecute în această lună în China. La începutul lunii septembrie, un autobuz școlar a intrat într-un grup de persoane în fața unei școli din provincia Shandong, provocând moartea a 11 părinți și elevi. În iulie, opt persoane au murit și cinci au fost rănite când un vehicul a intrat în pietoni în orașul Changsha.

VIDEO Cazul care a șocat România – Întrebarea pe care fiul lui Adrian Iovan a pus-o mamei sale, după ce pilotul a murit în accidentul aviatic din Apuseni

VIDEO Ciolacu: Sănătatea unei naţiuni începe cu sănătatea copiilor noştri, să ne concentrăm pe prevenţie şi educaţie