Loviturile israeliene asupra Libanului continuă – Cetățenii sunt sfătuiți să evite obiectivele Hezbollah

„Îi sfătuim pe civilii din satele libaneze situate în interiorul sau în apropierea clădirilor şi zonelor utilizate de Hezbollah în scopuri militare, cum ar fi cele folosite pentru depozitarea de arme, să se pună imediat la adăpost, pentru propria lor siguranţă”, a afirmat purtătorul de cuvânt al armatei Daniel Hagari la un briefing, adăugând că armata israeliană va efectua „lovituri mai importante şi mai precise împotriva ţintelor teroriste implantate la scară largă în Liban”.

El a precizat că avertismentul vizează localităţi pe o distanţă de până la 80 de kilometri nord de graniţa israeliană şi a acuzat Hezbollah că a „transformat sudul Libanului într-un câmp de luptă”.

Tensiunile au crescut considerabil în ultimele zile, cu zeci de morţi şi mii de răniţi în Liban, cauzate de o serie de explozii atribuite Israelului, care au vizat pagere ale membrilor Hezbollah marţi şi miercuri.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Anunț-surpriză făcut de Gigi Becali – Va candida pe listele AUR la alegerile parlamentare și îl susține pe Simion la prezidențiale

Cel mai mare producător de anvelope din lume face angajări în România – Locuri de muncă mutate din Marea Britanie