Deranjament la linia de contact între staţiile CFR Vânători şi Albeşti Târnava / Se impune intervenţia cu drezine pantograf / Trenurii afectate

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA anunţă că, între staţiile Vânători şi Albeşti Târnava, se impune intervenţia cu drezine pantograf pentru remedierea unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică a firului de contact, avarie produsă de un utilaj al companiei ARCADA, care se deplasa în zona şantierului de lucrări.

Potrivit comaniei, momentan, este afectată circulaţia trenurilor IRN 347 şi IR 1735 şi IC 532, operate de SNTFC CFR Călători SA.

”Personalul de specialitate al Regionalei CF Braşov se află la faţă locului pentru a interveni cu drezinele pantograf pentru asigurarea gabaritului pentru tracţiunea trenurilor cu remorcare Diesel. Menţionăm faptul că, pentru menţinerea continuităţii circulaţiei şi evitarea staţionării temporare a trenurilor, până la finalizarea intervenţiilor, s-a solicitat operatorului naţional SNTFC CFR Călători o locomotivă Diesel pentru dublarea garniturilor pe relaţia Mureni – Vânători – Albeşti”, a transmis CFR, într-un comunicat de presă.

 

 

 

ONU adoptă un Pact al construirii unui ”viitor mai bun” al omenirii. Rusia, Belarus, Iran, Coreea de Nord, Nicaragua şi Siria se opun. ”Agasant”, atacă Scholz. Rusia ”nu vrea să o apuce pe drumul pe care restul lumii l-a ales”

Suceava: Urs observat în zona Gării din Fălticeni; animalul a fost alungat de jandarmi