Fotbal: Juric înţelege dezamăgirea jucătorilor Romei după demiterea lui De Rossi

Croatul Ivan Juric, noul antrenor al echipei AS Roma, care a debutat cu o victorie în meciul de duminică cu Udinese (3-0), a declarat că înţelege nemulţumirea jucătorilor săi după demiterea de miercuri a lui Daniele De Rossi, scrie L’Equipe.

Deşi a avut rezultate bune în sezonul trecut, locul şase în Serie A şi semifinalistă în Europa League, Roma l-a demis pe De Rossi după doar patru meciuri din acest sezon, în care a obţinut trei remize şi o înfrângere. Decizia a strânit tensiuni în cadrul clubului roman.

Juric, numit după plecarea legendei Romei, a spus la Sky Sports că jucătorii şi-au manifestat deschis dezamăgirea pentru această decizie: ”Am văzut câţiva băieţi extrem de decepţionaţi de îndepărtarea lui Daniele când am sosit. Au fost foarte cinstiţi cu mine şi mi-au spus cât au fost de afectaţi de concedierea lui. Este un lucru pe care l-am apreciat pentru că jucătorii de cele mai multe ori îşi ascund acest gen de emoţii”.

După victoria cu Udinese, Roma a urcat pe locul nouă în Serie A, cu şase puncte din cinci etape.

Juric a pregătit în ultimele trei sezoane pe Torino FC, fiind pe locul doi pe lista antrenorilor cu cele mai multe meciuri pe banca acestei echipe în ultimii 20 de ani.
AGERPRES/(AS/autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Ciolacu: Legea privind candidatura lui Iohannis nu e o prioritate nici pentru Guvern, nici pentru PSD

Tenis: Poloneza Swiatek continuă să domine clasamentul WTA